Ingredients
¼ kg de pasta d’espirals o macarrons
3 o 4 branques de bròquil
1 pastanaga
4 o 5 alls tendres
½ kg de calamarsets mitjans
Tòfona (optativa)
¼ kg de pasta d’espirals o macarrons
3 o 4 branques de bròquil
1 pastanaga
4 o 5 alls tendres
½ kg de calamarsets mitjans
Tòfona (optativa)
Preparació
Primer bullim les verdures, els alls tendres, una mica de bròquil i pastanaga durant uns minuts. Després el passem a un recipient amb aigua i glaçons perquè conservin el seu color.
Apart bullim la pasta al punt.
A continuació saltegem els calamarsets ja nets i a mitja cocció s’hi afegeixen les verduretes ja colades, es donen un parell de voltes i per últim hi afegim la pasta.
Si tenim tòfona, en ratllem una mica per sobre i ho amanirem amb un oli aromatitzat.
Dolors Andrés
.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada